4 dager igjen

Hei! Nå begynner det virkelig snart å gå opp for meg at jeg snart er på vei til California. Nå er det bare 4!!! dager til jeg sitter på flyet mot LAX. Ååå blir så glad av tanken. Man merker at mange av oss har fått reisefeber, og jeg er en av dem, haha! 

Jeg stresser litt (mye) med alt som må gjøres før jeg drar. Det har alltid virket som om det er så lenge til, og så plutselig ble det ganske mye på kort tid! Føler også at det er utrolig mange viktige ting jeg kommer til å glemme, selvom jeg prøver å liste alt sammen opp. Reise bort i 4 uker på den måten krever relativt mye papirer og ting som må ordnes!

Forresten, vi fikk vite flytidene for en stund siden. Jeg reiser 09:10 fra Gardemoen, og lander 16.35 i California, lokal tid. Vi mellomlander i Frankfürt, og er der i ca to timer. Vi har også fått tildelt reiseleder, og reiselederen jeg har heter Hallvard. Han har også sendt et brev om seg selv, og virker som en kul type, haha! Den første Long Beach gruppa har også kommet frem, og jeg døør av å se på bilder de legger ut!!! Åååå gleder meg!!Ønsker du en gratis informasjonsbrosjyre, eller rabatt på bestillingen av reisen, ta kontakt! Kontaktinfo finner du i sidebaren.

#språkreise #EF #longbeach #california

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar!

legg meg til som venn


Hei, mitt navn er Andrea, og jeg er en 17 år gammel jente fra Oslo. I juli 2016 reiser jeg til Cairns i Australia på utveksling, hvor jeg skal være de neste 12 månedene. Bloggen er hovedsaklig for familie og venner, og for å ha et sted å ta vare på alle minnene jeg vil få det året jeg er der nede.

KontaktinfoMail: a.p.h@live.no
Facebook: Andrea Pasman Hauger


KategorierArkivFølg meg på Bloglovin!


Andrea Hauger


hits