LA city & Hollywood

Hallo! Sitter nå i loungen på campus, og har endelig litt fritid. Ikke misforstå, det er kjempegøy, men det er fult program HELE tiden, fra morgen til kveld. Men det er SÅ fint her!! Før jeg dro tenkte jeg at det var kjipt at det var innetid klokken elleve, men man er så sliten at jeg legger meg før det. 

Flyturen var ALT for lang, men gikk fint. Første dag ble vi møtt av noen ledere og fikk servert pizza og utdelt rom. Relativt raskt etter dro HELE gjengen, aka ca. 150 personer på Target, og det var gøy!! Dessverre mistet jeg stemmen min nesten 100% første flytur, og ble litt dårlig så har ikke vært helt i hundre enda, men blir bedre nå!!

I går hadde vi første skoledag, og det var egentlig veldig gøy. Læreren vår er såååå koselig!! Dessverre er det bare norske bortsett fra 2 spanjoler i klassen, selvom jeg valgte internasjonal, men det går nok fint. 

Etter skolen dro vi til LA!!! og det var sykt. Vi dro også til Hollywood, og woooow det var kult. Folk i kostymer overalt, håpefulle folk som deler ut mixtapene sine og ikke minst WALK OF FAME!!! Såååå gøy å se for eksempel Michael Jacksons stjerne. Også shoppa vi også, men shoppa veldig lite, siden var litt dårlig og ikke i humør til det. Men var fortsatt morsomt!!
På kvelden dro vi opp til Griffith Observatory og så på LA by night, ååååååå fyf det var fint. 180 graders utsikt av en så fin by er virkelig noe man bør oppleve!!

Senere idag skal vi til Venice Beach og Santa Monica!!! Ååå så gøy, husker når jeg så det på Hannah Montana ogsånn, såå morsomt. Er forresten dårlig internett overalt, så blir dårlig blogging, men det går gå.

#språkreise #EF #longbeach #summer 

Én kommentar

Anette

27.06.2015 kl.19:33

Åh, misnnelig :)

Ha en riktig fin lørdagskveld <3

Skriv en ny kommentar!

legg meg til som venn


Hei, mitt navn er Andrea, og jeg er en 17 år gammel jente fra Oslo. I juli 2016 reiser jeg til Cairns i Australia på utveksling, hvor jeg skal være de neste 12 månedene. Bloggen er hovedsaklig for familie og venner, og for å ha et sted å ta vare på alle minnene jeg vil få det året jeg er der nede.

KontaktinfoMail: a.p.h@live.no
Facebook: Andrea Pasman Hauger


KategorierArkivFølg meg på Bloglovin!


Andrea Hauger


hits