Seal Beach, Melrose Av og Universal

Kl 11.47 i California

Heihei! I går var en veldig lang dag, hvor vi først besøkte Seal Beach, som var en veldig fin strand, og var der i et par timer, så dro vi videre til Melrose og Fairfax avenue. Det er to gater med masse shopping. Besøkte blant annet Dash (!!!) og Supreme. Vi var der i noen timer før vi dro til Universal City Walk, som er en gate rett ved Universal Studios. Der var det både mange butikker med filmtema, men også en del vanlige butikker. Der var vi lenge, egentlig alt for lenge, men det var veldig fint der og vi så også solnedgangen. Utrolig fint!!

 


Flotte Sigge <333 og meg

Rett ved Seal beach


I dag startet vi dagen med skole. Skolen varer forresten enten fra 08.30 - 12.30 eller fra 13.30-17.30. Vi bytter på hvem som starter tidlig og sent annenhver dag. Skolen er greit nok, egentlig. Litt skuffende, spesielt den delen at jeg skulle på et internasjonalt kurs, og det er kun 2 spanjoler i klassen, og det er til og med relativt mange sammenlignet med andre klasser. Senere på dagen skulle vi på et såkalt "welcome party" på Seal Beach igjen, men vi bare badet og slappet av også fikk vi servert mat fra Taco Bell, som egentlig generelt  har vært litt skuffende. Menmen, koselig var det hvertfall!!


 Ønsker du en gratis informasjonsbrosjyre, eller rabatt på bestillingen av reisen, ta kontakt! Kontaktinfo finner du i sidebaren.

#språkreise #EF #longbeach #california

2 kommentarer

Iselin Renée

30.06.2015 kl.08:53

Kjempe fine bilder :)

Andrea Pasman Hauger

30.06.2015 kl.17:58

Iselin Renée: tusen takk!????

Skriv en ny kommentar!

legg meg til som venn


Hei, mitt navn er Andrea, og jeg er en 17 år gammel jente fra Oslo. I juli 2016 reiser jeg til Cairns i Australia på utveksling, hvor jeg skal være de neste 12 månedene. Bloggen er hovedsaklig for familie og venner, og for å ha et sted å ta vare på alle minnene jeg vil få det året jeg er der nede.

KontaktinfoMail: a.p.h@live.no
Facebook: Andrea Pasman Hauger


KategorierArkivFølg meg på Bloglovin!


Andrea Hauger


hits