San Diego

Klokken 19.04 i California

Hallo! På fredag dro vi til San Diego. Det skulle egentlig være en inkludert utflukt, men vi måtte plutselig betale for den. Det var tross alt bare 400 kroner, så det var ikke noe problem, selv om det var litt dårlig. Og så heldige vi var, så tok bussturen 4 timer mer enn den skulle, fordi busstrøbbel. Det var ikke engang vår buss det var noe gæren med, men den andre, som vi måtte vente på. 

Vi dro først til et hotell som tydeligvis var en av de viktigste severdighetene i San Diego, noe jeg synes var veldig unødvendig? Vi prioriterte det før Old Town, siden vi måtte droppe noe pga. forsinkelsene, som egentlig var veldig dumt. Vi skulle til Pacific Beach, men ingen av oss var keen på stranda, så vi var heller i området rundt, spiste lunsj og handlet litt. Etter det dro vi videre til et kjøpesenter som het Horton Plaza i downtown San Diego, som også var veldig bra!
Synes San Diego var en veldig fin by, var bare synd vi så mesteparten gjennom et bussvindu. Men, hadde ikke gjort noe om jeg droppet turen heller. 

 


 Ønsker du en gratis informasjonsbrosjyre, eller rabatt på bestilling av reise, ta kontakt! Kontaktinfo finner du i sidebaren.

#språkreise #EF #longbeach #california

4 kommentarer

Iselin Renée

06.07.2015 kl.08:14

Veldig fine bilder :)

Oslofru

06.07.2015 kl.14:40

Verkar alldeles underbart!

Kaja

06.07.2015 kl.15:46

Snakker dere mye engelsk?

Har du fått noen utlandske venner, eller er det sånn at man er mest sammen med de som snakket samme språk?

Er språkreisen slik du hadde sett for deg?

Andrea Pasman Hauger

06.07.2015 kl.19:19

Oslofru: Det er det!

Skriv en ny kommentar!

legg meg til som venn


Hei, mitt navn er Andrea, og jeg er en 17 år gammel jente fra Oslo. I juli 2016 reiser jeg til Cairns i Australia på utveksling, hvor jeg skal være de neste 12 månedene. Bloggen er hovedsaklig for familie og venner, og for å ha et sted å ta vare på alle minnene jeg vil få det året jeg er der nede.

KontaktinfoMail: a.p.h@live.no
Facebook: Andrea Pasman Hauger


KategorierArkivFølg meg på Bloglovin!


Andrea Hauger


hits