Spørsmålsrunde om språkreise

Hei!

Jeg tenker at det kanskje er noen som har litt spørsmål ang. EF, språkreisen, hvor jeg skal, andre destinasjoner osv, så jeg tenkte å sette i gang en spørsmålsrunde. Spør om alt med relevans til språkreise, og jeg svarer så godt jeg kan!


//bilder fra min instagram. følg meg @andreahauger

Husk at om du ønsker en gratis brosjyre, er det bare å ta kontakt med meg! Og skal du bestille reise, så kan du også få rabatt av meg. Kontaktinfo til høyre!

Spør i vei!

Generell info om bloggen

Tenkte jeg egentlig bare kunne fortelle litt kort om meg og denne bloggen. Jeg heter Andrea, bor i Oslo og fyller seksten år denne sommeren. Tidligere har jeg også blogget en god del, men er lenge siden nå. Denne bloggen er hovedsaklig en reiseblogg for språkreisen jeg skal på, til Long Beach i California. Jeg reiser med EF - education first. Der skal jeg være i fire uker, og har planer om å blogge under hele oppholdet, og også litt før og etter. Denne reisen er noe jeg gleder meg helt utrolig mye til, og kan virkelig ikke vente!! Reiser den 25. juni, så til tross for at det høres lenge ut, kommer tiden til å gå utrolig fort!

Etter reisen kan det godt hende at jeg fortsetter å blogge, siden dette er noe jeg har tenkt på i lang tid. Men det vet jeg ikke enda, så det får tiden vise!


skyline LAØnsker du en gratis informasjonsbrosjyre, eller rabatt på bestillingen av reisen, ta kontakt! Kontaktinfo finner du i sidebaren.

Les mer i arkivet » August 2016 » Juli 2016 » August 2015
legg meg til som venn


Hei, mitt navn er Andrea, og jeg er en 17 år gammel jente fra Oslo. I juli 2016 reiser jeg til Cairns i Australia på utveksling, hvor jeg skal være de neste 12 månedene. Bloggen er hovedsaklig for familie og venner, og for å ha et sted å ta vare på alle minnene jeg vil få det året jeg er der nede.
KontaktMail: a.p.h@live.no
Facebook: Andrea Pasman Hauger


Kategorier
hits