Bestill språkreise nå!! Spar 5500 kroner!

Bestill språkreise innen 21. August og spar opptil 5000 kroner!

Har du lyst til å reise på språkreise neste sommer, og oppleve den beste sommeren noensinne? Da bør du bestille nå, via meg! EF har masse rabatter frem til 21. august, og du kan spare opp til 5000 kroner! (Det er mye penger til bra shopping;) ) og om du nevner mitt navn under bestillingen så får du enda 500 kroner avslag. 

 

Skriv inn navnet mitt sånn under bestillingen! bestiller du nå sikrer du også at du får dratt på akkurat det kurset du vil, før det blir fullt!! Tro meg, det er virkelig verdt det! Jeg hadde den beste måneden i Long Beach noen sinne!Bestill brosjyre HER!! Det er helt gratis! 

Og uansett hva du lurer på, send meg en mail: a.p.h@live.no eller på Facebook, Andrea Pasman Hauger, så svarer jeg med en gang!

Svar på spørsmålsrunde - DEL 1

Delte det opp i to deler, så det er litt enklere å lese alt, så det ikke blir alt for masse! Håper det hjelper deg med det du lurer på

Hvorfor valgte du Long Beach?
Jeg valgte Long Beach fordi jeg hadde lest så mye bra om den destinasjonen før på andre blogger og hjemmesiden deres. Har også alltid hatt en drøm om å dra til California, så det tok ikke lange tiden før jeg bestemte meg for Long Beach, noe jeg er utrolig glad for!

Kan du lage en oversikt over hva språkreisen kostet?
Selve reisen, med fly, bo, frokost og lunsj mandag-fredag kostet ca. 50.000 kroner. Alle ekstrautfluktene kostet ca. 10.000 kroner. Så kommer shopping og mat ellers i tillegg, hvor de aller fleste hadde med mellom 20.000-30.000 kroner. Jeg hadde med 25.000, som var helt perfekt for min del. Totalt blir dette på rundt 85.000 kroner. Så ja, dyrt er det. Det var ekstra dyrt pga. dyr dollar, så jeg vet ikke helt hvordan det blir til neste år. Men, du kan få rabatt om du bestiller via meg, så bare ta kontakt!

Hva kostet utfluktene du var på?
Las Vegas kostet 2400 kroner, San Francisco kostet 4200 kroner, Disneyland kostet 1400 kroner og Universal Studios kostet 1100 kroner. San Diego skulle være inkludert, men kostet ca. 400 kroner. 

 Hvor mye penger tok du med, og hvor mye brukte du? 
Jeg tok med rett under 25 000 til mat og shopping, og kom hjem med 500 kroner, så det var helt perfekt, haha. 

Snakker dere mye engelsk der nede eller blir det mye norsk?
Jeg dro dit med forventninger om å snakke masse engelsk, men det skjedde ikke. Klassen min som skulle være internasjonal, hadde kun nordmenn og 2 spanjoler. Ergo, man snakket norsk med mindre man var i gruppe med en spanjol, eller snakket med læreren. I tillegg ble de ulike nasjonalitetene veldig splittet, så man var kun med sine egne. Fikk en god spansk venn, men det var det. Så det er noe jeg ble veldig skuffet over, siden jeg ville forbedre engelskuttalen min mye. Men det var kun vår kursdato som hadde så stor del nordmenn, så prøv å finn ut hvilke datoer med fler nasjonaliteter. 

Hva var det aller beste med reisen?
Det er et vanskelig spørsmål, men det må vel være vennskapet jeg fikk med folkene der nede, spesielt de jeg var mest med, og alle de spennende tingene vi opplevde. Blandes nasjonalitene godt? Er man mye med folk som ikke er norske?
På vårt kurs var så godt som alle nordmenn, og noen få få få spanjoler og franskmenn tror jeg. Så her var man mest med sine egne. Men andre kurs hadde mange flere nasjonaliteter, så tror det var annerledes der. 

Hva synes du om EF? var du fornøyd med hvordan de gjorde ting?
Hm, det var en del ganger jeg synes vi fikk litt lite beskjeder og at ting tok litt for lang tid, men med tanke på hvor mange ungdommer vi var, skjønner jeg det egentlig veldig godt. Så man må dra på en sånn tur med positiv innstilling, hvis ikke funker det ikke, rett og slett. Men jeg synes det gikk helt fint, og var 100% verdt det. 

Ble man splitta opp der nede, eller var alle med alle? Sånn "de kule" var en gjeng, "de teite" var en gjeng, osv?
Jeg skal være ærlig, og si at ja, man ble det, og ja det var noen med litt færre venner enn alle der. Men, alle sammen fikk noen å være med, så det er ingen ting å bekymre seg for. Og de aller fleste kjente mange via Facebook gruppa før de dro, så alle hadde noen. Så lenge du er klar for å få nye venner, så der det ikke noe problem!

Hvilken alder er de fleste der?
De aller fleste var 00 eller 99, men også noen eldre og yngre. 

Tips til å spare opp penger? Hvordsan klarte du det?
Spar ALT du får til bursdager og alt sånn. Søk på jobber, prøv å finn noen foreldrene dine kjenner som du kan jobbe for, det hjelper masse. Spør om å vaske hjemme, spar evt. månedslønn, og bruk også litt av konfirmasjonspengene. 

Reiste du alene? Fikk du noen venner?
Jeg reise alene ja, men hadde venner allerede på flyplassen! Fikk venner for livet der nede, så det var bare gøy å reise alene. Da er man jo nødt til å finne venner!

Snakket dere mye foran klassen, og hadde presentasjoner?
Vi hadde ikke noe særlig presentasjoner, men ja vi hadde aktiviteter hvor man snakket høyt foran klassen. Men det er jo hele poenget, å snakke og å bli trygg på engelsken!

Hva er det viktigste på en sånn tur?
Sa det en annen gang også, men det viktigste er godt humør og åpent sinn. Da blir turen så utrolig mye bedre. Tro meg, jeg merket at jeg til tider hadde det mye bedre enn andre, som bare var negative og så på det dårlige. 

Fra en til ti, hvor fornøyd er du?
11! Helt klart. Hadde den beste sommeren noen sinne, og ble kjent med fantastiske mennesker. Og hallo, 4 uker i California er jo en drøm!

Del 2 kommer snart!

Les mer i arkivet » August 2016 » Juli 2016 » August 2015
legg meg til som venn


Hei, mitt navn er Andrea, og jeg er en 17 år gammel jente fra Oslo. I juli 2016 reiser jeg til Cairns i Australia på utveksling, hvor jeg skal være de neste 12 månedene. Bloggen er hovedsaklig for familie og venner, og for å ha et sted å ta vare på alle minnene jeg vil få det året jeg er der nede.
KontaktMail: a.p.h@live.no
Facebook: Andrea Pasman Hauger


Kategorier
hits